Våra behandlingar

Från regelbundna kontroller till tandkirurgi, våra tandläkare har den kompetens du behöver. Varje åtgärd diskuteras och planeras tillsammans med dig som patient. Skulle du behöva åtgärder eller ingrepp utöver det vi kan erbjuda remitterar vi dig vidare.

Allmän tandvård

VÅRDAR OCH FÖREBYGGER

TandvårdCentralen vårdar dina tänder och din tandhälsa genom regelbundna kontroller och nödvändiga åtgärder. När du gör det till en vana att besöka oss en eller ett par gånger per år kontrolleras och åtgärdas kariesangrepp, förekomsten av tandsten, tidigare lagningar, tandfickor och liknande. Den förebyggande tandvården ger bättre munhälsa samtidigt som eventuella problem kan åtgärdas på ett tidigt stadium. Förebyggande tandvård är både enklare och, framför allt, billigare i längden för dig.

Estetisk tandvård

FÖR STRÅLANDE LEENDEN

Estetisk tandvård handlar om allt det som gör dina tänder vackrare. TandvårdCentralen kan hjälpa dig med att rikta sneda eller utstående tänder, byta ut fula lagningar, göra fasader, skalfasader/veneers, bleka tänder, sätta in Invisalign… Idag finns det ingen anledning att inte våga le mot världen; prata med oss så berättar vi om allt vi kan göra för att ge dig vackrare tänder. Läs mer om olika behandlingar här.

Protetik

DET SENASTE INOM TANDPROTESER

Tandvårdcentralen arbetar med de allra senaste och bästa metoderna för att kunna erbjuda dig helt inpassade tandproteser och bryggor som sitter perfekt utan att de känns. Allt material som vi använder vid protetik är tillverkat i Sverige. Läs mer om protetik här.

Implantat

SOM NYA, EGNA TÄNDER

När dina egna tänder inte håller eller om du har långt utvecklad parodontit, tandlossning, kan du välja tandimplantat istället för protes. Implantat innebär att titanskruvar fästs i tandbenet och sedan får läka fast innan man skruvar dit kronor som formats och färgats för att passa in bland dina egna tänder. TandvårdCentralen kan ersätta en eller flera tänder med implantat som ser så äkta ut att ingen kan ana att tänderna inte är ursprungliga.

Tandvårdsrädsla

VI HJÄLPER DIG ATT ÖVERVINNA DEN

Vi vet ingen som tycker att det är trevligt att gå till tandläkaren; kanske handlar det mer om känslan av att vara helt utelämnad än rädslan för att det ska göra ont. Däremot vet vi hur man kan komma över det som brukar kallas tandvårdsrädsla.

Vi arbetar inte med hypnos eller andra kontroversiella metoder utan fokuserar på att låta dig som patient känna tillit och trygghet. Tala med oss om din rädsla så lovar vi att hjälpa dig till en ny och bättre känsla inför varje behandling. Du får all information du behöver, den smärtlindring du vill ha och mycket förståelse. Och vi lovar: det kommer att hjälpa dig!

Akuttandvård

VI HJÄLPER DIG SÅ FORT VI KAN

Ring TandvårdCentralens akutnummer
040-30 00 53.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss!